
Wersje kompatybilne
Roulés de truite fumée au fromage à tartiner et herbes aromatiques
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 branches d'aneth frais équeutées
- 1 branche de menthe fraîche équeutée
- 1 branche de coriandre fraîche équeutée
- 150 g de fromage à tartiner type Carré Frais, très froid
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min. très froide
- 30 g de jus de citron fraîchement pressé
- 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
- 8 tranches de truite fumée
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 54.8 kcal / 228 kJ
- Białko
- 4 g
- Tłuszcz
- 4.1 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Błonnik
- 0 g