Moelleux au jambon, cœur à la moutarde à l'ancienne

Moelleux au jambon, cœur à la moutarde à l'ancienne

4.4 132 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
6 portions

Składniki

  • de parmesan coupé en morceaux
    100 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    150 g
  • de moutarde à l'ancienne
    2 c. à soupe
  • de lait
    200 g
  • de beurre et un peu pour les ramequins
    30 g
  • de farine de blé
    60 g
  • œufs
    3
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de curry en poudre
    1 c. à café
  • de jambon blanc détaillé en dés
    130 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 336 kcal / 1401 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 25.2 g
Węglowodany 10.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Możesz także polubić...