Cake à la saucisse de Morteau

Cake à la saucisse de Morteau

4.5 159 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
8 parts

Składniki

  • beurre pour le moule
  • 80 g d'emmental coupé en morceaux
  • 160 g de lait
  • 30 g d'huile de tournesol
  • 3 œufs
  • 200 g de farine de blé
  • 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
  • 50 g de moutarde à l'ancienne
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 saucisse de Morteau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Sód 187.6 mg
Białko 15.8 g
Kalorie 1451.9 kJ / 348.4 kcal
Tłuszcz 22.5 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 8.5 g
Węglowodany 19.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...