
Urządzenia i Akcesoria
Cake à la saucisse de Morteau
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
8 parts
Składniki
-
beurre pour le moule
-
d'emmental coupé en morceaux80 g
-
de lait160 g
-
d'huile de tournesol30 g
-
œufs3
-
de farine de blé200 g
-
de levure chimique (1/2 sachet)1 c. à café
-
de moutarde à l'ancienne50 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts1 pincée
-
saucisse de Morteau1
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
348.4 kcal /
1451.9 kJ
Białko
15.8 g
Tłuszcz
22.5 g
Węglowodany
19.6 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Sód
187.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°19
40 Przepisów
Francja
Francja