Cake à la saucisse de Morteau

Cake à la saucisse de Morteau

4.5 149 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
8 parts

Składniki

  • beurre pour le moule
  • d'emmental coupé en morceaux
    80 g
  • de lait
    160 g
  • d'huile de tournesol
    30 g
  • œufs
    3
  • de farine de blé
    200 g
  • de levure chimique (1/2 sachet)
    1 c. à café
  • de moutarde à l'ancienne
    50 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • saucisse de Morteau
    1

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 348.4 kcal / 1451.9 kJ
Białko 15.8 g
Tłuszcz 22.5 g
Węglowodany 19.6 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 8.5 g
Sód 187.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...