Urządzenia i Akcesoria
Linguine with salmon and herbs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
water1200 g
-
salt2 tsp
-
linguine pasta320 g
-
extra virgin olive oil plus 1 tablespoon extra60 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh chives cut into halves4
-
eschalot (approx. 40 g)1
-
lemon juice to taste20 - 40 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
smoked salmon cut into pieces200 g
-
pickled capers drained (optional)1 tbsp
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1702.5 mg
Białko
22.1 g
Kalorie
2305.3 kJ /
548.8 kcal
Tłuszcz
25.7 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
55.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Linguine with lemon and prosciutto
25 min
Fish and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Brak ocen
One pot pasta with chorizo
35 min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 min
Chicken pesto pasta
30 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Risoni with salmon and spinach
25 min
Garlic prawns
25 min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min