
Urządzenia i Akcesoria
Linguine with salmon and herbs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
water1200 g
-
salt2 tsp
-
linguine pasta320 g
-
extra virgin olive oil plus 1 tablespoon extra60 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh chives cut into halves4
-
eschalot (approx. 40 g)1
-
lemon juice to taste20 - 40 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
smoked salmon cut into pieces200 g
-
pickled capers drained (optional)1 tbsp
-
ground black pepper to taste
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
548.8 kcal /
2305.3 kJ
Białko
22.1 g
Tłuszcz
25.7 g
Węglowodany
55.5 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Sód
1702.5 mg