Urządzenia i Akcesoria
Linguine with salmon and herbs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
water1200 g
-
salt2 tsp
-
linguine pasta320 g
-
extra virgin olive oil plus 1 tablespoon extra60 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh chives cut into halves4
-
eschalot (approx. 40 g)1
-
lemon juice to taste20 - 40 g
-
pouring (whipping) cream50 g
-
smoked salmon cut into pieces200 g
-
pickled capers drained (optional)1 tbsp
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1702.5 mg
Białko
22.1 g
Kalorie
2305.3 kJ /
548.8 kcal
Tłuszcz
25.7 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
55.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken fusilli with mushrooms
40 min
Salmon and fennel risotto
30 min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 godz. 5 min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 min
Pasta with tuna
30 min
Crab linguine
30 min
Chicken and prawn noodles
30 min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Brak ocen
Mushroom and bacon pasta
30 min
Chicken pesto pasta
30 min
Linguine with lemon and prosciutto
25 min