Asperges à la flamande

Asperges à la flamande

4.4 134 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • 400 g d'eau
  • 4 œufs
  • 600 g d'asperges vertes, épluchées et coupées à la même longueur
  • 200 g de beurre doux
  • 3 branches de persil frais ciselées finement
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 11.3 g
Kalorie 2144 kJ / 519 kcal
Tłuszcz 49.8 g
Błonnik 2.5 g
Węglowodany 5.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...