
Urządzenia i Akcesoria
Asperges à la flamande
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
d'eau400 g
-
œufs4
-
d'asperges vertes, épluchées et coupées à la même longueur600 g
-
de beurre doux200 g
-
de persil frais ciselées finement3 branches
-
de sel à ajuster en fonction des goûts1 pincée
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts1 pincée
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
519 kcal /
2144 kJ
Białko
11.3 g
Tłuszcz
49.8 g
Węglowodany
5.8 g
Błonnik
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Balade ch'ti
10 Przepisów
Francja
Francja