Asperges à la flamande

Asperges à la flamande

4.4 128 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    400 g
  • œufs
    4
  • d'asperges vertes, épluchées et coupées à la même longueur
    600 g
  • de beurre doux
    200 g
  • de persil frais ciselées finement
    3 branches
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 519 kcal / 2144 kJ
Białko 11.3 g
Tłuszcz 49.8 g
Węglowodany 5.8 g
Błonnik 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...