Asperges sauce à l'orange

Asperges sauce à l'orange

4.6 44 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • de graines de céréales "mélange pour pain"
    25 g
  • d'huile d'olive
    1 c. à café
  • orange non traitée
    1
  • d'eau
    1000 g
  • d'asperges (2 bottes), triées, les queues raccourcies et pelées
    1000 g
  • d'échalote coupée en 4
    40 g
  • de vinaigre de cidre
    50 g
  • de fécule de maïs diluée dans le jus d'orange
    1 c. à café
  • de beurre demi-sel très froid, en cubes d'1 cm
    120 g
  • poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 325 kcal / 1342 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...