Asperges sauce à l'orange

Asperges sauce à l'orange

4.6 45 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • 25 g de graines de céréales "mélange pour pain"
  • 1 c. à café d'huile d'olive
  • 1 orange non traitée
  • 1000 g d'eau
  • 1000 g d'asperges (2 bottes), triées, les queues raccourcies et pelées
  • 40 g d'échalote coupée en 4
  • 50 g de vinaigre de cidre
  • 1 c. à café de fécule de maïs diluée dans le jus d'orange
  • 120 g de beurre demi-sel très froid, en cubes d'1 cm
  • poivre moulu

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 6 g
Kalorie 1342 kJ / 325 kcal
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...