Sauce béarnaise

Sauce béarnaise

4.6 139 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
6 portions

Składniki

  • d'estragon frais
    2 c. à soupe
  • d'échalotes
    50 g
  • de vinaigre de vin blanc
    3 c. à soupe
  • jaunes d'œufs
    2
  • de beurre coupé en morceaux
    125 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de cerfeuil frais coupées en tronçons
    2 branches

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 188 kcal / 775 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 0 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...