
Urządzenia i Akcesoria
Malakoff à la crème anglaise
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
La crème anglaise
-
jaunes d'œufs6
-
de sucre en poudre80 g
-
de sucre vanillé maison1 c. à soupe
-
de lait entier450 g
Les demi-sphères
-
blancs d'œufs6
-
de sucre en poudre100 g
-
d'eau2 c. à soupe
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
266 kcal /
1120 kJ
Białko
9.8 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
37 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Autour de l'œuf
10 Przepisów
Francja
Francja