Mousse de foie de volaille au porto

Mousse de foie de volaille au porto

4.2 22 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 72 godz.
10 portions

Składniki

  • de foies de volaille
    500 g
  • de porto
    100 g
  • de filet de poulet coupé en morceaux
    150 g
  • échalotes coupées en deux
    2
  • de pain de mie blanc coupé en morceaux
    60 g
  • d'eau tiède de préférence
    50 g
  • œuf
    1
  • de graisse de canard ou de graisse d'oie
    2 c. à soupe
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre fraîchement moulu
    ½ c. à café
  • crépine de porc (facultatif)
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 159 kcal / 663 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...