Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 1000 g de sucre en poudre
- 1500 g de pommes, non épluchées et coupées en quatre
- le jus d'un citron jaune
- 1 sachet d'agar-agar (2 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 542 kJ / 127 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture melon-anis
6h
Gelée de framboise
6h
Confiture pomme, amande, fève tonka
45 Min
Confiture de cerises
6h
Confiture de cerises
2j 30 menit
Confiture de rhubarbe à la vanille
6h
Gelée de sureau
50 menit
Confiture de fraises
6h
Confiture pêche-myrtille
6h
Confiture de poires
6h
Confiture de prunes à l'armagnac
6h
Gelée de fruits rouges
2h 45 min