Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le caramel
- 80 g de sucre en poudre
- 30 g d'eau froide
- ½ c. à café de jus de citron (opcjonalnie)
La crème au café
- 500 g de lait
- 3 œufs
- 3 c. à café de café instantané
- 70 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 854 kJ / 203 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème dessert à la chicorée
15 Min
Gâteau de semoule aux abricots et crème anglaise
45 Min
Gâteau de semoule
2h 45min
Crème caramel, noix de coco et banane
5h
Crème d'amande aux raisins
1h 40min
Crème dessert à la vanille
3h 40min
Riz au lait à la fraise et aux pralines roses
1 Std. 50 Min
Gâteau de riz au caramel
1h 40min
Crème onctueuse caramel-café
1 godz. 45 min
Crème au café
2h 30min
Crème catalane
4h 25min
Crème renversée au caramel
4h 50min