Urządzenia i Akcesoria
Crème renversée au café
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions
Składniki
Le caramel
-
80 g de sucre en poudre
-
30 g d'eau froide
-
½ c. à café de jus de citron (opcjonalnie)
La crème au café
-
500 g de lait
-
3 œufs
-
3 c. à café de café instantané
-
70 g de sucre en poudre
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
854 kJ /
203 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Desserts au café
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Crème renversée au chocolat
1 godz.
Crème dessert à la chicorée
15 min
Gâteau de semoule aux abricots et crème anglaise
45 min
Crème dessert à la vanille
1 godz. 25 min
Gâteau de riz crémeux à l'orange
1 godz. 20 min
Crème dessert au thym citron
30 min
Crème caramel, noix de coco et banane
5 godz.
Crème onctueuse caramel-café
1 godz. 45 min
Gâteau de semoule
2 godz. 45 min
Crème dessert à la vanille
3 godz. 40 min
Crème renversée au caramel
4 godz. 50 min
Crème au café
2 godz. 30 min