Crème renversée au café

Crème renversée au café

3.8 32 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions

Składniki

Le caramel
  • 80 g de sucre en poudre
  • 30 g d'eau froide
  • ½ c. à café de jus de citron (opcjonalnie)
La crème au café
  • 500 g de lait
  • 3 œufs
  • 3 c. à café de café instantané
  • 70 g de sucre en poudre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 6 g
Kalorie 854 kJ / 203 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 29 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...