Filet mignon aux cèpes et châtaignes

Filet mignon aux cèpes et châtaignes

4.7 298 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • d'échalotes (2 échalotes env.), coupées en deux
    50 g
  • de beurre demi-sel
    60 g
  • de cèpes surgelés préalablement décongelés
    300 g
  • de cidre brut
    250 g
  • gousses d'ail en chemise (non épluchées)
    4
  • de châtaignes cuites et pelées
    400 g
  • de filet mignon de porc
    500 - 600 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 593 kcal / 2478 kJ
Białko 43.3 g
Tłuszcz 30.8 g
Węglowodany 29 g
Błonnik 7.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...