Filet mignon aux cèpes et châtaignes

Filet mignon aux cèpes et châtaignes

4.7 305 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 50 g d'échalotes (2 échalotes env.), coupées en deux
  • 60 g de beurre demi-sel
  • 300 g de cèpes surgelés préalablement décongelés
  • 250 g de cidre brut
  • 4 gousses d'ail en chemise (non épluchées)
  • 400 g de châtaignes cuites et pelées
  • 500 - 600 g de filet mignon de porc
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 43.3 g
Kalorie 2478 kJ / 593 kcal
Tłuszcz 30.8 g
Błonnik 7.3 g
Węglowodany 29 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...