
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g d'échalote coupée en deux
- 10 g de beurre
- 10 g d'huile d'olive
- 200 g de chorizo coupé en rondelles
- 200 g de fromage de chèvre frais
- 3 œufs
- 100 g de lait
- 60 g de farine de blé
- 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de poivron jaune coupé en brunoise
- 150 g de poivron rouge coupé en brunoise
- Wartości odżywcze
- na 6 portions
- Kalorie
- 2037 kcal / 8515 kJ
- Białko
- 111 g
- Tłuszcz
- 145 g
- Węglowodany
- 72 g
- Błonnik
- 7 g