Œufs cocotte à la fondue de poireau

Œufs cocotte à la fondue de poireau

4.5 213 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 120 g d'oignons coupés en deux
  • 20 g de beurre doux
  • 320 g de blancs de poireau coupés en tronçons (2 cm)
  • 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 7 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 4 œufs
  • 4 pincées de poivre 5 baies à ajuster en fonction des goûts
  • 300 g d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 9.5 g
Kalorie 817 kJ / 196 kcal
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...