Sabayon aux raisins

Sabayon aux raisins

4.7 6 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 portions

Składniki

  • 3 jaunes d'œufs
  • 80 g de sucre en poudre
  • 150 g de vin pétillant, type prosecco
  • 1 c. à soupe de jus de citron
  • 500 g de raisins

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 2 g
Kalorie 701 kJ / 168 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 0.7 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...