Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 jaunes d'œufs
- 80 g de sucre en poudre
- 150 g de vin pétillant, type prosecco
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 500 g de raisins
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 701 kJ / 168 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sabayon au vouvray
15min
Crème vanille aux fruits exotiques
2 godz. 15 min
Couscous aux pêches et fruits rouges
25min
Soupe de melon au magret de canard
3h 15min
Soupe de framboise aux litchis
1 Std. 15 Min
Sabayon aux abricots et aux amaretti
20 min
Œufs ananas - Christophe Aribert
Brak ocen
Crème de roquette au chèvre
30 min
Sabayon gratiné aux clémentines
25min
Sabayon de fruits exotiques
30 min
Petit soufflé à la pistache, cœur chocolat
30 min
Soupe de fraise à la menthe
15min