Paupiettes de porc aux figues sèches et aux noix

Paupiettes de porc aux figues sèches et aux noix

4.5 22 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 morceaux

Składniki

  • de mie de pain coupée en morceaux
    20 g
  • de lait
    80 g
  • figues sèches coupées en morceaux
    6
  • de porto
    50 g
  • de persil frais équeuté
    ½ bouquet
  • de cerneaux de noix
    15 g
  • œuf
    1
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • escalope de porc en très fines tranches
    4
  • de jambon cru en fines et larges tranches
    4 tranches
  • de beurre doux
    20 g
  • de champignons de Paris frais émincés en lamelles
    150 g
  • d'eau
    320 g
  • d'estragon frais ciselé
    2 c. à café
  • de beurre doux
    15 g

Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 544 kcal / 2273 kJ
Białko 46.8 g
Tłuszcz 28.3 g
Węglowodany 23.5 g
Błonnik 4.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...