Verrine de gelée de pêche au thon et fines herbes

Verrine de gelée de pêche au thon et fines herbes

4.7 58 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
8 portions

Składniki

La gelée de pêche
  • feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    1 ½
  • pêches blanches (350 g de chair env.), coupées en morceaux
    4
  • de jus de citron
    10 g
La salade de thon
  • d'estragon frais
    4 feuilles
  • de persil frais équeutées
    3 branches
  • de fromage frais type St Môret
    80 g
  • de thon en boîte au naturel égoutté
    250 g
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • pêches blanches (350 g de chair env.), détaillées en dés
    2

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 78 kcal / 333 kJ
Białko 9.4 g
Tłuszcz 2.4 g
Węglowodany 4.8 g
Błonnik 0.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...