Rillettes de poulet façon basquaise

Rillettes de poulet façon basquaise

3.5 28 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
10 portions

Składniki

  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 60 g de graisse de canard
  • 400 g de tomate pelée en conserve
  • 180 g de poivron rouge (1 poivron), taillé en lanières
  • 500 g de blancs de poulet taillés en lanières
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 4 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de piment d'Espelette

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 14.5 g
Kalorie 443.5 kJ / 105.5 kcal
Tłuszcz 4 g
Błonnik 0.8 g
Węglowodany 2.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...