
Urządzenia i Akcesoria
Rillettes de poulet façon basquaise
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
10 portions
Składniki
-
d'oignon coupé en deux80 g
-
de graisse de canard60 g
-
de tomates pelées en conserve400 g
-
de poivron rouge (1 poivron), taillé en lanières180 g
-
de blancs de poulet taillés en lanières500 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts½ c. à café
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts4 pincées
-
de piment d'Espelette2 pincées
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
105.5 kcal /
443.5 kJ
Białko
14.5 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
2.6 g
Błonnik
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Rillettes et tartinades
10 Przepisów
Francja
Francja