Rillettes de poulet façon basquaise

Rillettes de poulet façon basquaise

3.7 26 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
10 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en deux
    80 g
  • de graisse de canard
    60 g
  • de tomates pelées en conserve
    400 g
  • de poivron rouge (1 poivron), taillé en lanières
    180 g
  • de blancs de poulet taillés en lanières
    500 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de piment d'Espelette
    2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 105.5 kcal / 443.5 kJ
Białko 14.5 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 2.6 g
Błonnik 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...