Urządzenia i Akcesoria
Lemon and lime polenta cakes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
12 portions
Składniki
-
polenta (see Tips)180 g
-
raw sugar180 g
-
lemons zest (no white pith) and juice2
-
lime zest (no white pith) and juice1
-
butter cut into pieces (2 cm)200 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs4
-
spelt flour60 g
-
baking powder2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
211 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
1142.5 kJ /
272 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
9.4 g
Węglowodany
29.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked honey cheesecake
4 godz. 20 min
Creamed rice pudding with apple and pear compote
30 min
Rice pudding
50 min
Apple cake
1 godz.
Polenta zucchini slice
2 godz. 10 min
Coconut rice pudding with fresh mango
25 min
Cheesy biscuits
1 godz. 25 min
Gluten free chocolate halva cake
1 godz.
Chocolate cake with lime cream
1 godz. 5 min
Chunky choc nut brownie
35 min
Easy coconut cake
1 godz. 45 min
Spinach and feta galette
1 godz. 50 min