Urządzenia i Akcesoria
Raw chocolate beetroot cake
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
20 portions
Składniki
Cake
-
olive oil for greasing
-
almonds200 g
-
raw beetroots (approx. 350 g), peeled and cut into pieces (3 cm); plus extra peeled and spiralized for decorating2
-
carrot (approx. 135 g), cut into pieces1
-
shredded coconut120 g
-
orange zest only, no white pith (optional)1
-
psyllium husk2 tbsp
-
pitted dates (approx. 80 g)15
-
pure maple syrup140 g
-
raw cacao powder80 g
-
chia seeds30 g
-
flaxseeds (linseeds)30 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
salt¼ tsp
Chocolate icing
-
raw cacao butter250 g
-
cashews125 g
-
chia seeds40 g
-
pure maple syrup220 g
-
water110 g
-
raw cacao powder60 g
-
salt¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
77.2 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
1499.2 kJ /
357 kcal
Tłuszcz
27.3 g
Błonnik
7.7 g
Tłuszcz nasycony
12.6 g
Węglowodany
22.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Paleo sandwich bread
1 Std. 30 Min
Vegan macadamia cheese ball
56 Std. 55 Min
Buckwheat mushroom tartlets
1 Std. 45 Min
Gluten free almond sweet shortcrust pastry
35 Min
Pumpkin, carrot and herb bread
1 Std. 30 Min
Pumpkin and turmeric loaf
1 Std. 50 Min
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min
Sesame and chia seed loaf
2 Std. 20 Min
Raw strawberry cheesecake
7 Std. 45 Min
Carrot poppy seed muffins
1 Std. 15 Min
Berry coconut cashew bars
2 Std. 40 Min
Almond and date bars
2 Std. 15 Min