Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di porri a fettine
- 100 g di cipolla rossa a fette
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di carote, pelate e a bastoncino
- 150 g di carote viola, pelate e a bastoncino
- 150 g di asparagi a tocchetti
- 150 g di bietole, le foglie a listarelle
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino dado per brodo vegetale
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 507.2 kJ / 121.2 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 7.8 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zuppa di carciofi
35 Min
Zuppa di rape
40min
Minestra di grano saraceno e cicoria
55min
Vellutata d'inverno
50min
Zuppa di cavolo cappuccio
50min
Zuppa di quinoa e fagioli borlotti
35 Min
Zuppa di quinoa
35 Min
Pilaf di lenticchie e bulgur con la zucca
1h
Zuppa di spinaci e grano saraceno
40min
Zuppa del nord
1h 10min
Minestra di primavera con gallinella e gamberi
1h
Minestra di cereali e verdure invernali
50min