Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di porri a fettine
- 100 g di cipolla rossa a fette
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di carote, pelate e a bastoncino
- 150 g di carote viola, pelate e a bastoncino
- 150 g di asparagi a tocchetti
- 150 g di bietole, le foglie a listarelle
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino dado per brodo vegetale
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 507.2 kJ / 121.2 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 7.8 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Minestrone di legumi con cozze
50 dk
Zuppa gitana
1sa
Purè di sedano rapa con crumble di pomodori secchi
50 dk
Zuppa di quinoa
35 dk
Zuppa di quinoa e fagioli borlotti
35 dk
Gazpacho finocchio e mela
15 Min
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere
1 godz. 30 min
Zuppa bianca di frutti di mare al rafano e funghi
1 godz. 30 min
Zuppa di pesce Maiorchina
45 dk
Pilaf di lenticchie e bulgur con la zucca
1sa
Gemusesuppe
40 dk
Condimento allo yogurt
10 Min