Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di radice fresca di zenzero, pelata e a pezzi
- 1 rametto di menta fresca, le foglioline lavate
- 1 cucchiaino di pepe nero in grani
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 90 g di succo di lime, spremuto fresco e filtrato
- 70 g di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 2744 kJ / 656 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 70.2 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35min
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40min
Marinatura agli agrumi e pepe rosa
20min
Dentice agli agrumi
45min
Marinatura alla salsa di soia e miele
15min
Marinatura limone e coriandolo
15min
Curry di pesce alla cingalese (Ambul thiyal)
1h
Gamberoni con chips di patate viola e timo
50min
Gamberoni zafferano e arancia
30min
Gambero rosso bardato con pancetta e hummus di ceci (di Sebastiano Rovida)
25min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15min
Uova scozzesi con salmone e salsa alla senape
1h