Polpettoni di peperoni

Polpettoni di peperoni

4.3 133 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
2 pezzi

Składniki

  • 100 g di pangrattato
  • 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • ½ spicchio di aglio
  • 400 g di peperoni gialli pulito e a tocchetti (2-3 cm)
  • 400 g di peperoni rossi pulito e a tocchetti (2-3 cm)
  • 700 g di carne trita di manzo
  • 1 uovo
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 80 g di cipolla a pezzi
  • 200 g di vino bianco
  • 200 g di formaggio fresco spalmabile

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 40.7 g
Kalorie 1791 kJ / 428 kcal
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 20.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...