Seppie ripiene su coulisse di pomodorini

Seppie ripiene su coulisse di pomodorini

4.0 46 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 spicchio di aglio
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate le foglioline lavate ed asciugate
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 1 patata lessa (100 g circa) a pezzetti
  • 70 g di mortadella a cubetti
  • 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato
  • 500 g di seppie pulite, le sacche ed i tentacoli
  • olio extravergine di oliva q.b. per spennellare
  • 500 g di pomodori ciliegino a metà

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 4 porzioni

Białko 97.7 g
Kalorie 4753 kJ / 1136 kcal
Tłuszcz 67 g
Błonnik 12 g
Węglowodany 38.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...