Urządzenia i Akcesoria
Patate gratinate al Gorgonzola
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni
Składniki
-
1000 g di patate pelate e a rondelle (0.5 cm)
-
150 g di latte + q.b.
-
150 g di acqua
-
1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
-
200 g di Gorgonzola al mascarpone a pezzi
-
1 pizzico di sale
-
1 pizzico di pepe
-
60 g di Parmigiano reggiano grattugiato
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
21 g
Kalorie
1757 kJ /
420 kcal
Tłuszcz
20.1 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
41.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Torta salata al tonno e ciliegini
1 godz. 30 min
Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck
1 godz. 50 min
Torta salata champignon e provola
1 godz. 5 min
Torta di pane salata
55 min
Gratin di patate
50 min
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1 godz.
Peperoni ripieni
1 godz. 5 min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1 godz. 20 min
Zucchine ripiene
1 godz. 10 min
Torta salata ai 4 formaggi
1 godz.
Torta salata con pomodorini e olive
1 godz. 10 min
Frico
1 godz.