Urządzenia i Akcesoria
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
courgette ends removed700 g
-
peanuts, roasted, salted40 g
-
15 g fresh rosemary leavesdried rosemary¾ tsp
-
fresh chives cut in pieces10 g
-
medium eggs5
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper1 ½ tsp
-
cornflour2 Tbsp
-
olive oil20 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli small, halved, deseeded if desired1
-
Greek yoghurt250 g
-
sweet smoked paprika1 tsp
-
lemon finely grated zest only½
-
dried oregano1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 portions
Sód
8001.3 mg
Białko
151 g
Kalorie
8593.9 kJ /
2054 kcal
Tłuszcz
123.6 g
Błonnik
15.9 g
Tłuszcz nasycony
47.8 g
Węglowodany
88.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
10 min
Vegetarian Medallions
1 godz. 10 min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15 min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15 min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 godz.
Vegan Green Pea Fritters
20 min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30 min
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2 godz. 40 min
Carrot and Chickpea Spread
15 min
Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
45 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Spanish Tortilla
1 godz.