
Urządzenia i Akcesoria
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
courgette ends removed700 g
-
peanuts, roasted, salted40 g
-
dried rosemary¾ tsp
-
fresh chives cut in pieces10 g
-
medium eggs5
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper1 ½ tsp
-
cornflour2 Tbsp
-
olive oil20 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli small, halved, deseeded if desired1
-
Greek yoghurt250 g
-
sweet smoked paprika1 tsp
-
lemon finely grated zest only½
-
dried oregano1 tsp
Wartości odżywcze na 6 portions
Sód
8001.3 mg
Białko
151 g
Kalorie
8593.9 kJ /
2054 kcal
Tłuszcz
123.6 g
Błonnik
15.9 g
Tłuszcz nasycony
47.8 g
Węglowodany
88.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Allergen Free Overnight Oats
8 godz.
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables
Brak ocen
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.
Sumac-spiced Houmous
5 min
Carrot and Chickpea Spread
15 min
Pea and Mint Soup
20 min
Broccoli and Apple Salad
5 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Red Pepper and Tomato Soup
30 min