Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La compote de rhubarbe
-
600
g de rhubarbe fraîche, coupée en tronçons
lub 600 g de rhubarbe fraîche, coupée en tronçons - 150 g de sucre roux
La crème au fromage blanc
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 400 g de fromage blanc nature
- 50 g de sucre glace maison
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1549 kJ / 370 kcal
- Białko
- 6.2 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 21.7 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Compote de rhubarbe
1h 5min
Clafoutis à la rhubarbe
55min
Gratin fraise-rhubarbe
25 Min
Petite crème express aux fruits rouges
15min
Fondant caramélisé à la rhubarbe
2 godz. 30 min
Crumble rhubarbe-gingembre
55min
Parfait glacé rhubarbe et coulis de fraises
3 godz. 35 min
Charlotte à la rhubarbe et aux fraises
12h
Tarte au fromage blanc et coulis de fruits rouges
1h 15min
Clafoutis léger à la rhubarbe
1 Std.
Tarte à la rhubarbe
1 Std.
Crumble pomme fraise rhubarbe
45 Min