Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g d'eau
- 300 g de coings, en morceaux
- le jus de 2 citrons jaunes
- 50 g de noisettes en poudre
- 175 g de farine
- 225 g de cassonade
- 125 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 175 g de poires, en petits cubes
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2870 kJ / 686 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 0 g
Alternatywne przepisy
Clafoutis à la rhubarbe
55min
Crumble aux pêches et au romarin
45 Min
Gâteau renversé yaourt et rhubarbe
1h 15min
Clafoutis aux fruits rouges et lait de coco
55min
Tarte abricot-pistache
1h 15min
Crumble rhubarbe-gingembre
55min
Crumble à la pomme et aux cerises
1 Std.
Tarte rustique abricot-romarin ou lavande
50 min
Crumble pomme-kiwi
45 Min
Crumble pomme-poire à l'huile de coco
1 Std. 20 Min
Crumble pomme fraise rhubarbe
45 Min
Crumble aux pommes et fruits rouges
45 Min