Menu light - Blinis au poisson fumé, pickles d'oignon rouge et chantilly au citron

Menu light - Blinis au poisson fumé, pickles d'oignon rouge et chantilly au citron

4.1 11 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions

Składniki

  • de vinaigre balsamique blanc
    200 g
  • de miel
    1 c. à soupe
  • oignon rouge en fines tranches
    1
  • grains de poivre noir
    5
  • œuf
    1
  • de lait
    100 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    10 g
  • de farine de sarrasin
    75 g
  • de farine de blé
    25 g
  • de fécule de maïs
    30 g
  • de sel
    2 pincées
  • de crème liquide entière bien froide
    350 g
  • de mascarpone très froid
    1 c. à soupe
  • le zeste d'un citron vert râpé et non traité
  • de truite fumée
    4 tranches
  • d'œufs de lump
    100 g
  • de ciboulette fraîche
    brins
  • poivre moulu
  • de beurre demi-sel
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 580 kcal / 2435 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 42 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...