![Cobbler à la cerise Cobbler à la cerise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DF8204DA-3571-40EA-AFAC-8A482641ADE7/Derivates/42A5F23D-E768-4393-A749-C3C7B479E6B3.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de cerises en bocal, dénoyautées et égouttées
- 90 g de sucre roux
- 125 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 60 g de beurre doux et mou
- 1 blanc d'œuf
- 60 g de lait demi-écrémé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1073 kJ / 256 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 8.8 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Clafoutis prune-cannelle
40 мин.
Fondant caramélisé à la rhubarbe
2h 30min
Clafoutis aux nectarines et caramel
35 min
Flaugnarde aux poires
50 мин.
Clafoutis exotique aux abricots secs
1ч. 45 мин.
Gâteau aux quetsches
45 min
Clafoutis moelleux aux cerises
50 мин.
Tartes au sucre et aux fruits d'été
1ч. 45 мин.
Milla de potiron
1 godz. 10 min
Gratin d'abricots façon frangipane
55 min
Tarte amandine aux cerises
2h 30min
Tarte crémeuse aux fraises
2ч.