Cobbler à la cerise

Cobbler à la cerise

4.4 41 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

  • de cerises en bocal, dénoyautées et égouttées
    400 g
  • de sucre roux
    90 g
  • de farine de blé
    125 g
  • de levure chimique (½ sachet)
    1 c. à café
  • de beurre doux et mou
    60 g
  • blanc d'œuf
    1
  • de lait demi-écrémé
    60 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 256 kcal / 1073 kJ
Białko 3.3 g
Tłuszcz 8.8 g
Węglowodany 41 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...