Cobbler à la cerise

Cobbler à la cerise

4.5 45 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
6 portions

Składniki

  • 400 g de cerises en bocal, dénoyautées et égouttées
  • 90 g de sucre roux
  • 125 g de farine de blé
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
  • 60 g de beurre doux et mou
  • 1 blanc d'œuf
  • 60 g de lait demi-écrémé

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 3.3 g
Kalorie 1073 kJ / 256 kcal
Tłuszcz 8.8 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 41 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...