Pannacotta au lemon curd

Pannacotta au lemon curd

4.5 171 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions

Składniki

La pannacotta
  • feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    3
  • de sucre en poudre
    50 g
  • zeste de citron jaune non traité
    1
  • de lait
    300 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    300 g
Le lemon curd
  • citron jaune non traité (zeste et 60 g de jus env.)
    1
  • de sucre en poudre
    50 g
  • œuf
    1
  • de beurre doux
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 338 kcal / 1409 kJ
Białko 4.8 g
Tłuszcz 26.2 g
Węglowodany 20.8 g
Błonnik 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...