![Fougasse aux olives Fougasse aux olives](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/771d1bb2-5fa4-4c5d-aecd-d3c19929b3a1/Derivates/32ce2784-8011-41d7-b361-334805003687.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'olives noires ou vertes dénoyautées
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 160 g d'eau
- 350 g de farine de blé
- 25 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 10 part
- Kalorie
- 1841 kJ / 440 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 63 g
- Tłuszcz
- 16 g
Alternatywne przepisy
Fougasse
2 godz.
Fougasse
2 godz.
Focaccia aux olives
2 godz.
Mini focaccias à l'origan
3 godz. 40 min
Panisses marseillaises
3óra
Oreillettes
3 godz. 40 min
Olivettes
1h 45min
Fougasse au romarin
3 godz. 25 min
Focaccia aux tomates et à l'origan
2sa 50 dk
Bretzel
1 godz. 10 min
Tapenades variées
10 min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2 godz.