Urządzenia i Akcesoria
Fougasse aux olives
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
10 part
Składniki
-
100 g d'olives noires ou vertes dénoyautées
-
1 sachet de levure boulangère sèche
-
160 g d'eau
-
350 g de farine de blé
-
25 g d'huile d'olive
-
½ c. à café de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 10 part
Białko
11 g
Kalorie
1841 kJ /
440 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tapenade
10min
Fougasse aux olives, tomates confites et scarmoza
2h 45min
Focaccia aux olives
2h
Fougasse
2h
Ficelle apéro oignon-olive
3h
Fougasse (Découverte)
1h
Fougasse aux grattons
2h
Focaccia aux tomates et à l'origan
2h 50min
Fougasse à la tomate et au chorizo
3h 20min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2h
Tapenade
10min
Tapenades variées
10min