Fougasse aux olives

Fougasse aux olives

4.4 63 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
10 part

Składniki

  • 100 g d'olives noires ou vertes dénoyautées
  • 1 sachet de levure boulangère sèche
  • 160 g d'eau
  • 350 g de farine de blé
  • 25 g d'huile d'olive
  • ½ c. à café de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 10 part

Białko 11 g
Kalorie 1841 kJ / 440 kcal
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 63 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...