Fougasse aux olives

Fougasse aux olives

4.4 62 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
10 part

Składniki

  • d'olives noires ou vertes dénoyautées
    100 g
  • de levure boulangère sèche
    1 sachet
  • d'eau
    160 g
  • de farine de blé
    350 g
  • d'huile d'olive
    25 g
  • de sel
    ½ c. à café

Wartości odżywcze na 10 part

Kalorie 440 kcal / 1841 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 63 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...