Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'olives noires ou vertes dénoyautées
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 160 g d'eau
- 350 g de farine de blé
- 25 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 10 part
- Kalorie
- 1841 kJ / 440 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 63 g
- Tłuszcz
- 16 g
Alternatywne przepisy
Cookies aux olives et au chèvre
30 min
Gressins à la roquette et au parmesan
1h 35 min.
Fougasse
2h
Focaccia aux olives
2h
Fougasse aux olives, tomates confites et scarmoza
2h 45min
Petits pains aux lardons et au romarin
2 godz. 55 min
Ficelle apéro oignon-olive
3h
Fougasse aux grattons
2h
Fougasse à la tomate et au chorizo
3sa 20 dk
Gressins à la fleur de sel, bacon et thym
1 godz. 45 min
Saucisson brioché
2h 50min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2h