![Blanc-manger coco-citron vert Blanc-manger coco-citron vert](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/233284.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 250 g lait
- 250 g lait de coco
- 250 g de lait concentré sucré
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- le zeste d'un citron vert
- 200 g de fruits frais variés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1052 kJ / 251.7 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 31.2 g
- Tłuszcz
- 11.7 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glace au coco
4h
Perles du Japon au lait de coco et à la mangue
35 Min
Chocolat martiniquais
20p
Perles du Japon mangue-pamplemousse
1h 30min
Tourment d'amour
2h
Perles du Japon à la grenade
30min
Blanc-manger coco-ananas
4h 15min
Blanc-manger coco et fruits exotiques
12h
Tiramisu noix de coco et gingembre
12 godz. 20 min
Entremets mangue-coco
2 Std. 25 Min
Glace indienne saveur pistache, rose et cardamome (Kulfi)
12h 45min
Verrine aux perles du Japon et coulis de mangue
2h 30min