Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 250 g lait
- 250 g lait de coco
- 250 g de lait concentré sucré
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- le zeste d'un citron vert
- 200 g de fruits frais variés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1052 kJ / 251.7 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 31.2 g
- Tłuszcz
- 11.7 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cheesecake à la framboise
3h 30min
Blanc-manger coco-ananas
4h 15min
Petites mousses Passion
4 Std. 25 Min
Tiramisu noix de coco et gingembre
12sa 20 dk
Pannacotta à la coco et à la grenade
4h 15min
Entremets mangue-coco
2小时 25 分钟
Blanc-manger coco et fruits exotiques
12h
Glace au coco
4u.
Charlotte aux poires
12j 30 menit
Cheesecake aux pommes
3h 30min
Cheesecake à la myrtille et au mascarpone
3h 30min
Crème au lait de coco
15 Min