Urządzenia i Akcesoria
Bombay aloo
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
cumin seeds1 tsp
-
black mustard seeds1 tsp
-
coriander seeds2 tsp
-
potatoes cut into pieces (1 cm - see Tips)500 g
-
canola oil1 tbsp
-
brown onion (approx. 1 small onion), cut into quarters80 - 100 g
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves2 - 4
-
ginger paste (see Tips)2 tsp
-
garlic paste (see Tips)2 tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
lemon juice20 g
-
salt1 - 2 tsp
-
water600 g
-
green peas (fresh or frozen)100 - 200 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1243.1 mg
Białko
9.9 g
Kalorie
1069.5 kJ /
254.5 kcal
Tłuszcz
12.2 g
Błonnik
11.6 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
26.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Everyday Indian curry paste
30 min
Tarka dal
30 min
Ala hodi (Potato curry)
40 min
Potato karakari
50 min
Gobi masala
30 min
Chhole (chickpea curry)
35 min
Baingan ka bharta
1 godz. 20 min
Rajma (kidney bean curry)
45 min
Amritsari dal
26 godz.
Sabji (vegetable) curry
30 min
Rogani kumbh
45 min
Bhuna gosht
1 godz. 20 min