
Urządzenia i Akcesoria
Gobi masala
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh coriander leaves only (optional)8 sprigs
-
brown onion cut into quarters1
-
ghee (see Tips)2 tbsp
-
piece fresh ginger peeled and cut into matchsticks2 ½ cm
-
tomatoes cut into pieces (1 cm)2
-
Kashmiri chilli powder½ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
garam masala (see Tips)1 tsp
-
cauliflower cut into pieces (4-5 cm)450 g
-
sea salt1 tsp
-
hot water100 g
-
pouring (whipping) cream20 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
153 kcal /
643.3 kJ
Białko
4.5 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
7 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
6.6 g
Sód
624.3 mg