
Urządzenia i Akcesoria
Mus marchewkowo-jabłkowy
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 porcje
Składniki
-
marchewki pokrojonej na 2 cm kawałki300 g
-
jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki300 g
-
cynamonu, mielonego½ łyżeczki
-
soli1 szczypta
-
wody100 g
-
miodu20 g
-
pestki dyni prażone, do dekoracji
-
olej z orzechów laskowych do polania
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
230 kcal /
961 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
27 g
Błonnik
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

MARCHEWKA
8 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Mus z gruszki i jabłka (od 7. miesiąca życia)
20 min
Galaretki winogronowo-pomarańczowe
2 godz. 30 min
Mus z bananów
10 min
Mus z kiwi
10 min
Przecier z gruszką, jabłkiem i suszonymi morelami
25 min
Przecier z jabłkiem, malinami i awokado
25 min
Purée ziemniaczane z marchewką (dla dzieci)
35 min
Przecier jabłkowo-gruszkowy z bananem
5 min
Przecier jabłkowo-bananowy z sokiem pomarańczowym
5 min
Mus jabłkowy z marchewką
15 min
Mus owocowy (dla dzieci)
15 min
Purée z pietruszki i jabłek (dla dzieci)
25 min