Urządzenia i Akcesoria
Ciastka owsiane bez pieczenia
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
20 sztuk
Składniki
-
120 g masła pokrojonego na kawałki
-
40 g wody
-
50 - 70 g erytrytolu50 - 70 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
-
50 g kakao naturalnego, niesłodzonego
-
100 g daktyli, suszonych, bez pestek pokrojonych na 2 cm kawałki
-
200 g płatków owsianych, błyskawicznych (patrz wskazówka)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Białko
1.8 g
Kalorie
485.2 kJ /
115.9 kcal
Tłuszcz
6.2 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
14.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DESERY
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Jaglane batony z migdałami
4 godz. 20 min
Wieloziarniste batony kakaowe
50 min
Domowe płatki śniadaniowe
40 min
Batoniki musli
1 godz.
Batony z orzeszkami ziemnymi
1 godz. 30 min
Baton energetyczny Grzegorza Jasińskiego
2 godz. 40 min
Owsiane kulki z kokosem i miodem
25 min
Ciastka słoikowe z mielonym imbirem
1 godz. 30 min
Ciastka owsiane z czekoladą
35 min
Ciastka owsiane z orzeszkami ziemnymi i czekoladą
1 godz. 30 min
Ciastka na myślenie
45 min
Ciastka ANZAC
40 min