
Urządzenia i Akcesoria
Mus czekoladowy z chili
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
4 porcje
Składniki
-
brązowego cukru50 g
-
gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao pokrojonej na kawałki200 g
-
śmietany, min. 30% tłuszczu100 g
-
jajka4
-
chili, mielonego½ - 1 łyżeczka
-
likieru pomarańczowego (opcjonalnie)2 - 3 łyżeczki
-
soli1 szczypta
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
476.7 kcal /
1996 kJ
Białko
10.1 g
Tłuszcz
29.5 g
Węglowodany
42.8 g
Błonnik
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PRZYPRAWY
12 Przepisów
Polska
Polska