Urządzenia i Akcesoria
Grated Carrot Salad (TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
carrots peeled (approx. 4 carrots)600 g
-
shallot halved25 g
-
fresh parsley cut in pieces5 g
-
extra virgin olive oilsunflower oil40 g
-
vinegar (e.g. cider, red wine)25 g
-
lemon juice20 g
-
Dijon mustard10 g
-
fine sea salt3 pinches
-
ground black pepper3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
243.4 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
664.6 kJ /
158.9 kcal
Tłuszcz
10.3 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
16.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 godz. 45 min
Vegan Rainbow Salad
25 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
45 min
Pea and Lardo Soup
1 godz. 5 min
Sautéed Onions (300 g)
20 min
Frozen Fruit Sorbet
5 min
Mashed Potatoes
45 min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1 godz. 5 min
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45 min
Steamed Pears with Chocolate Cardamom Sauce
40 min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45 min