Wersje kompatybilne
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Roasted Chicken with Orange Spice
- 6 - 8 chicken thighs, skin on, bone in, large (approx. 200 g each)
- 3 - 4 garlic cloves, or to taste
- 1 Tbsp coriander seeds
- 1 Tbsp dried oregano
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp fine sea salt
- 30 g orange juice
- 1 orange, sliced (5 mm)
- 70 g pitted green olives
Basmati Rice
- 100 g onions, quartered
- 150 g carrots, cut in pieces
- 20 g olive oil
- 1000 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 300 g basmati rice
- 50 g raisins
- 1 Tbsp flaked almonds, toasted
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3214 kJ / 768 kcal
- Białko
- 42.1 g
- Węglowodany
- 53.9 g
- Tłuszcz
- 42.7 g
Alternatywne przepisy
Devilled Chicken with Coleslaw
1h 45min
Mediterranean Chicken Wings with Herb Orange Rice
1h
Moroccan Chicken and Couscous
45 min
Spiced Orange Roast Chicken and Basmati Rice with Raisins
1h
Sardine Sandwich Filling
5min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 Min
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2h
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 Std. 45 Min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Chicken Akhni
1h 30 min