
Wersje kompatybilne
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Roasted Chicken with Orange Spice
- 6 - 8 chicken thighs, skin on, bone in large (approx. 200 g each)
- 3 - 4 garlic cloves or to taste
- 1 Tbsp coriander seeds
- 1 Tbsp dried oregano
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp fine sea salt
- 30 g orange juice
- 1 orange sliced (5 mm)
- 70 g pitted green olives
Basmati Rice
- 100 g onions quartered
- 150 g carrots cut in pieces
- 20 g olive oil
- 1000 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 300 g basmati rice
- 50 g raisins
- 1 Tbsp flaked almonds toasted
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 768 kcal / 3214 kJ
- Białko
- 42.1 g
- Tłuszcz
- 42.7 g
- Węglowodany
- 53.9 g
Alternatywne przepisy
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min
Chicken Involtini with Apples, Sweet Potatoes and Curry Sauce
1 godz. 25 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 godz. 25 min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Spiced Orange Roast Chicken and Basmati Rice with Raisins
1 godz.
Mediterranean Chicken Wings with Herb Orange Rice
1 godz.
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 godz. 45 min