Urządzenia i Akcesoria
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Roasted Chicken with Orange Spice
-
chicken thighs, skin on, bone in large (approx. 200 g each)6 - 8
-
garlic cloves or to taste3 - 4
-
coriander seeds1 Tbsp
-
dried oregano1 Tbsp
-
ground cumin1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
orange juice30 g
-
orange sliced (5 mm)1
-
pitted green olives70 g
Basmati Rice
-
onions quartered100 g
-
carrots cut in pieces150 g
-
olive oil20 g
-
water1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
basmati rice300 g
-
raisins50 g
-
flaked almonds toasted1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
42.1 g
Kalorie
3214 kJ /
768 kcal
Tłuszcz
42.7 g
Węglowodany
53.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoky Pork and Beans
3 godz.
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1 godz.
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
40 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Devilled Chicken with Coleslaw
1 godz. 45 min
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45 min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 godz. 45 min
Mediterranean Chicken Wings with Herb Orange Rice
1 godz.
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 godz. 15 min
Spiced Orange Roast Chicken and Basmati Rice with Raisins
1 godz.
Chicken Étouffée
45 min