Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 brins de basilic frais
- 30 g de pignons de pin
- 10 g d'huile d'olive
- 80 g de gruyère râpé
- 100 g de lait
- 3 œufs
- 180 g de farine
- 1 sachet de levure chimique
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 50 g de pistaches, décortiquées et non salées et torréfiées (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 639 kJ / 150 kcal
- Białko
- 6.6 g
- Węglowodany
- 12.6 g
- Tłuszcz
- 7.9 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cake de saumon, poireau et tomates confites
1h
Cake au miel, romarin et gorgonzola
1h
Muffins à la feta et aux herbes fraîches
45 min
Muffins pistou-pistache
40min
Cake au roquefort et aux poires
1h
Cookies au chèvre et au thym
40min
Cake chèvre et noix
50 Min
Cake aux chèvre, raisins et noisettes
45 min
Muffins courgette et muffins saumon
45 min
Cake pesto-mozzarella
45 min
Bouchées au chèvre et chorizo
30min
Cake surprise
2 Std.