Compotée pomme-betterave aux épices

Compotée pomme-betterave aux épices

4.2 6 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
335 g

Składniki

  • 100 g de betterave crue coupée en morceaux
  • 200 g de pommes à cuire détaillées en dés (1 cm env.)
  • 20 g d'huile d'olive
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre 5 baies à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées d'épices cajun

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Białko 0.9 g
Kalorie 414.6 kJ / 99.4 kcal
Tłuszcz 6.3 g
Błonnik 2.1 g
Węglowodany 10.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...