Muffins apéritifs sans gluten

Muffins apéritifs sans gluten

4.2 13 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
10 pièces

Składniki

  • 100 g de farine de riz complète
  • 100 g de farine de quinoa
  • ½ c. à café de bicarbonate de sodium
  • 80 g d'huile d'olive et un peu pour les moules
  • 100 g de coulis de tomates
  • 3 œufs
  • ½ c. à café de sel
  • 100 g de chorizo détaillé en dés
  • 100 g de poivrons frais ou surgelés, détaillés en lamelles
  • 60 g d'olives vertes égouttées
    60 g d'olives noires, égouttées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 7.1 g
Kalorie 936 kJ / 225 kcal
Tłuszcz 14.9 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 14.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...