
Urządzenia i Akcesoria
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni
Składniki
-
150 g di pecorino Romano a pezzi (3 cm)
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
320 g di riso Carnaroli cottura 17 minuti
-
50 g di vino bianco
-
770 g di brodo vegetale caldo
-
1 cucchiaino di pepe nero macinato
-
olio extravergine di oliva q.b. per mantecare
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
515 kcal /
2156 kJ
Białko
16 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
65 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Francesca Barberini
10 Przepisów
Włochy
Włochy