Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)

Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)

3.8 95 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 150 g di pecorino Romano a pezzi (3 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli cottura 17 minuti
  • 50 g di vino bianco
  • 770 g di brodo vegetale caldo
  • 1 cucchiaino di pepe nero macinato
  • olio extravergine di oliva q.b. per mantecare

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 515 kcal / 2156 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 65 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...