Polpette di manzo e salsiccia

Polpette di manzo e salsiccia

4.6 107 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 40 g di mollica di pane raffermo
  • 40 g di latte
  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
  • 1 spicchio di aglio (opcjonalnie)
  • 50 g di cipolle a pezzi
  • 200 g di carne trita di manzo
  • 200 g di salsiccia cruda sgranata
  • 2 uova
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
  • 1 - 2 cucchiai olio extravergine di oliva + q.b.
  • 500 g di acqua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 28 g
Kalorie 1385 kJ / 331 kcal
Tłuszcz 21 g
Błonnik 0.6 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...