
Urządzenia i Akcesoria
Crêpes di grano saraceno con capesante e speck
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porzioni
Składniki
Crêpes
-
di farina di grano saraceno200 g
-
uovo1
-
di sale1 cucchiaino
-
di latte scremato300 g
-
di acqua250 g
-
di burro salato40 g
Farcitura
-
di burro20 g
-
mele tipo Gala, sbucciate e tagliate in otto spicchi3
-
capesante le noci12
-
di brandy15 g
-
di panna (min. 30% di grassi)150 g
-
di speck a pezzi + 6 fette85 g
-
di sale (opcjonalnie)1 pizzico
-
di pepe bianco macinato (opcjonalnie)1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
463 kcal /
1943 kJ
Białko
21.3 g
Tłuszcz
24.5 g
Węglowodany
38.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Crêpes
10 Przepisów
Włochy
Włochy