Pere al vino rosso

Pere al vino rosso

4.6 18 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 porzioni

Składniki

  • 500 g di vino rosso tipo Beaujolais o Dolcetto
  • 100 g zucchero
  • 1 cucchiaino di miele
  • 2 stecche di cannella (circa 5 g)
  • 3 chiodi di garofano
  • 800 g di pere sbucciate, in quarti e private del torsolo

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 1 g
Kalorie 853 kJ / 204 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 3.7 g
Węglowodany 36 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...