Pere al vino rosso

Pere al vino rosso

4.6 16 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 porzioni

Składniki

  • 500 g di vino rosso tipo Beaujolais o Dolcetto
  • 100 g di zucchero
  • 1 cucchiaino di miele
  • 2 stecche di cannella (circa 5 g)
  • 3 chiodi di garofano
  • 800 g di pere sbucciate, in quarti e private del torsolo

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 204 kcal / 853 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 36 g
Błonnik 3.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...