Urządzenia i Akcesoria
Pere al vino rosso
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 porzioni
Składniki
-
500 g di vino rosso tipo Beaujolais o Dolcetto
-
100 g zucchero
-
1 cucchiaino di miele
-
2 stecche di cannella (circa 5 g)
-
3 chiodi di garofano
-
800 g di pere sbucciate, in quarti e private del torsolo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
1 g
Kalorie
853 kJ /
204 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
3.7 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
La magia del vapore
72 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Salsa verde "Bagnet"
15 min
Antipasto piemontese
25 min
Zabaione
15 min
Bagna cauda
35 min
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5 godz.
Tarte tatin di fichi con salsa dolce al caprino
40 min
Pere al vino con crema inglese
4 godz. 30 min
Martin sec al Barolo
4 godz. 30 min
Quartirolo con salsa ai cachi e aceto balsamico
20 min
Mini bonet
2 godz.
Bonèt
2 godz.
Brandacujun
45 min