
Urządzenia i Akcesoria
Pere al vino rosso
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 porzioni
Składniki
-
500 g di vino rosso tipo Beaujolais o Dolcetto
-
100 g di zucchero
-
1 cucchiaino di miele
-
2 stecche di cannella (circa 5 g)
-
3 chiodi di garofano
-
800 g di pere sbucciate, in quarti e private del torsolo
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
204 kcal /
853 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
36 g
Błonnik
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

La magia del vapore
72 Przepisy
Włochy
Włochy