Wersje kompatybilne
Emulsione di patate e sedano rapa con sfilacci di cavallo (di Sebastiano Rovida)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di patate a cubetti
- 150 g di sedano rapa a cubetti
- 50 g di porri a pezzi
- ½ lemon grass
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 350 g di acqua
- 1 g di liquirizia in polvere
- 50 g di carne di cavallo a sfilacci
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 88 kJ / 21 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema di zucca e calamaretti
35 min
Crema di zucchine e anacardi raw
20min
Gazpacho di carote
10min
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25 min
Passato di verdure, uova in cocotte e spinaci
1h
Salsa ai porri caramellati
30 min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1h 10 min
Crema di asparagi
50 min
Gazpacho finocchio e mela
15min
Vellutata di carote e pastinaca
50 min
Crema di zucca e capesante alla pancetta
1h
Crema di topinambur e tartufo
55 min