Wersje kompatybilne
Emulsione di patate e sedano rapa con sfilacci di cavallo (di Sebastiano Rovida)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di patate a cubetti
- 150 g di sedano rapa a cubetti
- 50 g di porri a pezzi
- ½ lemon grass
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 350 g di acqua
- 1 g di liquirizia in polvere
- 50 g di carne di cavallo a sfilacci
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 88 kJ / 21 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40 dk
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50 dk
Vellutata di porri
40 dk
Zuppa di sedano rapa e porri con funghi
30 Min
Vellutata di asparagi bianchi e prosciutto crudo (senza glutine)
35 dk
Vellutata di indivia belga e speck
50 dk
Salsa di cipolle rosse e mele
40 dk
Salsa olandese
30 Min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2h 25 min.
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1sa
Petto d’anatra con pere e nocciole
1 godz. 30 min
Purè di ceci al curry (vegan)
35 dk