Urządzenia i Akcesoria
Pinzimonio al Gorgonzola
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
8 porzioni
Składniki
-
25 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
200 g di Gorgonzola
-
1 pizzico di pepe nero macinato
-
70 g di latte
-
600 g di verdure miste a bastoncini (es. carote, sedano, indivia belga, cetrioli)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
7 g
Kalorie
464 kJ /
111 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
A cena con gli amici
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 Min
Mousse di carote e sedano
40 Min
Gazpacho prosciutto e melone
2 Std. 10 Min
Crostini con crema piccante ai ceci
40 Min
Tartare di pomodori e peperoni
15 Min
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5 Std. 30 Min
Canapè di cetrioli con mousse di tonno
10 Min
Tapenade al tonno
10 Min
Mousse all'avocado
15 Min
Mousse salmone e aneto
10 Min
Mousse di salmone su tartine di segale
15 Min
Crema spalmabile al tonno
15 Min