Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di Gorgonzola
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di latte
- 600 g di verdure miste a bastoncini (es. carote, sedano, indivia belga, cetrioli)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 464 kJ / 111 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50min
Insalata finocchi e sedano con lime e pepe rosa
10min
Insalata di sedano bianco
15min
Marinatura al vino rosso e salsa Worchester
15min
Marinatura salvia, vino bianco e limone
15min
Pere, formaggio e miele
15min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9h
Crema spalmabile ai pomodori secchi
10min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15min
Porri in agrodolce al Varoma
30min
Il mio polpettone di tonno con maionese allo zenzero (di Francesca Romana Barberini)
40min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20min