
Urządzenia i Akcesoria
Pinzimonio al Gorgonzola
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
8 porzioni
Składniki
-
25 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
200 g di Gorgonzola
-
1 pizzico di pepe nero macinato
-
70 g di latte
-
600 g di verdure miste a bastoncini (es. carote, sedano, indivia belga, cetrioli)
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
111 kcal /
464 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
3 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

A cena con gli amici
10 Przepisów
Włochy
Włochy