Torta rovesciata al radicchio di Chioggia

Torta rovesciata al radicchio di Chioggia

4.2 42 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 porzioni

Składniki

Pasta brisée
  • di farina bianca tipo 0
    125 g
  • di burro morbido a pezzi
    50 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di acqua
    35 g
Ripieno
  • di mandorle sgusciate
    20 g
    20 g di pistacchi al naturale
  • di miele
    50 g
  • di burro
    50 g
  • arancia il succo spremuto fresco
    1
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe
    1 pizzico
  • di cipolla bianca in quarti
    120 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di radicchio rosso di Chioggia pulito e a listarelle
    500 g
  • di Asiago a fette (vedere consigli)
    150 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 675 kcal / 2389 kJ
Białko 23.4 g
Tłuszcz 47.9 g
Węglowodany 40.2 g
Błonnik 5.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...